The box Uncategorized The Box -hanke: Aistien vangitsevaa sekoitetun todellisuuden elämystä

The Box -hanke: Aistien vangitsevaa sekoitetun todellisuuden elämystäThe Box -hanke tuo teatterin lähemmäksi katsojaa. Sekoitetun todellisuuden elämys on aistien vangitsevalla interaktiivisella tavalla tuonut nykyteatteriin uusia, entistäkin aistillisempia sisältöjä.

Tämän uniikin projektin toteuttamiseen ovat sitoutuneet Lappeenrannan teatterikeskus sekä muut kaupungin artistit ja kulttuurilaitokset. Placebo Effect Team on tuonut hankkeelle omaa osaamistaan ja kehittänyt interaktiivisen tarinankerronan jonka avulla voidaan tarjota nykyaikaisia teknologiareittisiä erilaisilla yleisöille.

Projektin ympärillä on tapahtunut hurjaa kehitystä viime vuosina ja suunnitteilla on tulevaisuudessa esittää The Box -esityksiä myös muualla Suomessa.

Uskon, että tulevaisuudessa The Box -hanke tuo laajemmalle yleisölle entistäkin laadukkaampaa ja laajemman skaalan interaktiivista teatteria. Katsojan ja artistin vuorovaikutteen muuttaminen digitaalisesti tuntuu olevan oikeansuuntainen ja ennakoiva kehityspanostus nykyteatterille. Pitänee siirtyä salille ja tutustua The Box -elämykseen itse!

The Box -hanke tarjoaa katsojille aistien vangitsevan elämyksen sekoittuneesta todellisuudesta. Tämänkaltainen todellisuutta sekoittava elämys on harvinainen esitys Suomessa ja antaa katsojille uudenlaisen tapahtuman tunnelman.

The Boxin tapahtuma koostuu monenlaisista erilaisista taiteenlajeista, kuten tanssin, musiikin, äänielementtien ja visuaalisten elementtien yhdistelmistä. Nämä kaikki muodostavat ainutlaatuisen elämyksen, jonka avulla katsoja voi panna aistinsa koetukselle ja ottaa osaa immersiiviseen taideesitykseen. Elämys tarjoaa haastavia pinnanalaisuuksia, joita jokainen osallistuva voi tulkita itse.

Lisäksi The Box pohjautuu yhteisön rauhaan ja vastuulliseen ryhmätoimintaan. Tarkoituksena on luoda uusia elinikäisiä kokemuksia ja tukea kokemuksellisen oppimisen prosesseja. Yhteisen taiteellisen vehreyskokemuksen tuomisessa The Box tarjoaa unohtumattoman hetken ja antaa mahdollisuuden irtautua arjen haasteista ja tutustua aistien miellyttäviin ulottuvuuksiin sekoittuneessa todellisuudessa.

Box-hankkeen tavoitteena on luoda aistien vangitseva sekoitettu todellisuuden elämys, joka sisältää erilaisia virtuaalisia tekijöitä. Tällaiset sekoitetut todellisuudet voivat sisältää esineitä, jotka ovat luonnossa itsessään fyysisiä, mutta myös virtuaalisia elementtejä, kuten ääni- ja videomateriaaleja. Tällainen sekoitettu todellisuus voi auttaa meitä havaitsemaan oman elämme ja maailman uudesta näkökulmasta.

Vuoden 2019 alussa Box-hankkeen tiimissä syntyi ajatus tuoda takaisin paikan päällä tapahtuvat tapahtumat, mutta jalostamalla niitä innovatiivisilla tavoilla. Hanke tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada ainutlaatuinen elämys, joka perustuu laajalla skaalalla vaihtelevaan digitaaliseen ja luovaan sisältöön. Asiakas voi astua sisälle The Boxiin ja tehdä tavallisen kokemuksen sekoittamalla fyysiset, digitaaliset ja immersiiviset tekijöitä.

Kokemus on rakennettu kestoimallista nautintoa silmille ja aisteille varten. Box-hankkeessa yhdistyvät mielikuvitus, taiteellinen ja histoorinen visio, uudet teknologiat ja ympelön yhteistyötahoja. Tulevaisuudessa The Box-hanke tukee innovatiivista toimintaa ja edistää vastavuoroista vuorovaikutusta eri alojen ammattilaisten välilllle maailmanlaajuisesti.

On hienoa seurata hankeen etenemistä ja nousta sille myönnettujen laskelmoituja odotuksia alueella, jolla on takuuvarmasti tuttu monille jollain tasolla. Odotamme innolla pysyvien tulosten nousua perusideasta loihdimme elinympson kanssa.

The Box -hanke tarjoaa uniikin ja aistien vangitsevan sekoitetun todellisuuden elämyksen. Hanke on rakennettu yhdistämällä kolme modernia media- ja teknologiaa: virtuaalitodellisuuden, lisätyn todellisuuden (AR) ja interaktiivisen robotiikan (IR).

Virtuaalitodellisuudessa katsoja voi osallistua liikkeeseen monipuolisesti ja syvästi. Se tukee syvää interaktiota esineiden ja alueiden välillä ja antaa katsojalle mahdollisuuden tutkia jatestata objekteja myös ilman käytön aikana selviytymiseen liittyviä riskejä. Lisostettuna todellisuudessa teknologian avulla pelaaja voi vaikuttaa alustaan ​​ja muuttaa siten miljöötä. Katsojana voit saada kaikenlaisia erilaisia ​​ajatuksia ja visioita asioista hahmottamalla julkisista tilanteistaan ​​luodut maisemat.

Interaktiivisella robotiikalla tarjotaan rikkaampi ja aistien vangitseva tapa kokea ulottuvuudet ja tarjota tarinoiden vetoomismahdollisuuksia. Tämän tyyppisen teknologian yhdistelmän avulla voidaan luoda erilaisia ​​æsttisi rooleja ja arkkitehtuureja, joita ei aikaisemmin ole saavutettu. Yhdistetyn todellisuuden tuotteita voidaan luoda helposti kuluttajille, joiden tunteet ovat kuin julkisen esityksen puhujankorokkeessa.

Kokonaisvaltainen elämys The Box -hankkeessa voidaan saavuttaa hyödyntämällä upeita tyylejä, jotka pystyvät vangitsemaan sekaantuneen todellisuuden æsttisen ajatuksen. Se soveltuu kaikenlaisiin æsttisesti innostaviin elin- ja kulttuuriprojekteihin, jotka mahdollistavat yleisön tutkimisen takia enemmän sosiaalisia tapahtumia.