The Box -elämyshanke palkittiin vuoden innovaationa PRO 2018 -gaalassa


25.1.2018 mediatiedote, julkaistavissa heti

PRO 2018 -palkinnot jaettiin Helsingissä 25. tammikuuta 2018. Haaga-Helia amk:n ja Tekesin elämyshanke The Box palkittiin uudessa innovaatiosarjassa vuoden innovaationa.

PRO-gaalassa annetaan vuosittain tunnustusta horeca-alan parhaille. Helsingin Wanhassa Satamassa pidettyyn gaalaan kokoontui finalistien lisäksi iso joukko hotelli- ja ravintola-alan toimijoita kannustamaan suosikkejaan ja nauttimaan juhlatunnelmasta.

Haaga-Helia amk:n ja Tekesin elämystilahanke The Box palkittiin innovaatiosarjassa vuoden innovaationa.

– Hienoa, että meillä on ollut mahdollisuus päästä kokeilemaan ennennäkemätöntä tekniikkaa oikeissa toimialan paikoissa, oikeiden asiakkaiden kanssa, virtuaalisuutta ja rikastettua todellisuutta hyödyntävän hankkeen projektipäällikkö ja idean ”isä” Pasi Tuominen Haaga-Heliasta iloitsee.

The Box antaa lisäarvoa horeca-alan perusliiketoimintaan rikastamalla olemassa olevaa todellisuutta tuoksuin, kuvin, videoin, äänin ja tuntemuksin. Hanke on tehnyt simulaatioita niin Joulupukin kammarin, Lapland Hotelsien kuin useiden ravintola-alan yritysten kanssa. The Boxin yhteistyökumppaneita ovat Manchester Metropolitan University, Universidado do Algrave, Hotelschool den Hague, Metos, Pixoi, Pinto, CMB Ravintolat, Flik, Fantasia Works, Hotel Haaga, Ähtäri Zoo ja Sinebrychoff.

– Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita, ilman heitä tätä ei olisi olemassa, Tuominen toteaa.

Ammattilaisista ja Aromi-lehden työntekijöistä koostuva esivalintaraati valitsee kisassa 15 sarjan finalistit ja lopullisen päätöksen PRO-palkitusta tekee tuomaristo äänestämällä. Jokaisella tuomarilla on yksi ääni. PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003 alkaen.

The Box -hanke, Haaga-Helia amk
Pasi Tuominen, projektipäällikkö
pasi.tuominen(at)haaga-helia.fi
Puh. +358 40 488 7536

Eeva Puhakainen, tiedotus & kuvapyynnöt
eeva.puhakainen(at)haaga-helia.fi
Puh. +358 40 488 7166

Lisätietoa The Boxista verkossa www.thebox.fi ja www.facebook.com/imagineeringbox/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.