ePressi.com: Elämyshanke ensiesittelyssä

Elämyshanke ensiesittelyssä

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2016 klo 09:30
Julkaisija: HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

Gastro Helsinki -messuilla esitellään Gastro Box -elämystila. The Box -virtuaalitilahanke vie messukävijät makumatkalle Suomen kansallismaisemiin, tunturien laelle, metsän siimekseen ja mökkilaiturille. Suomen johtava horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 16.–18.3.2016.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Tekesin The Box -yhteishankkeessa syntyy vuosina 2016–2018 useita rikastetun todellisuuden palveluympäristöjä, joissa asiakkaat kokevat ainutlaatuisia elämyksiä. Hanke tarjoaa hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan yrityksille uudenlaisia palvelutilojen ja tuotteiden testaus- ja mittausalustoja.  The Box -elämystilahankkeessa synnytetään konkreettisia, suomalaisia tuotteita, palveluja ja innovaatioita globaaleille markkinoille.

Tervetuloa tutustumaan elämystilahankkeen ensiesittelyyn 16.3.–18.3.2016 Gastro Helsinki -messujen osastolle 6 c 71. Messujen Gastro Boxissa keittiömestarikaksikko Sami Rekola ja Jaakko Sorsa loihtivat määräaikoina kutsuvieraille 4 ruokalajin makumatkoja kansallismaisemissamme. Myös yleisöllä on messujen aikana mahdollisuus tutustua The Boxin tekniikkaan ja sen käyttömahdollisuuksiin. Gastro Boxin ruokateemaan sovitetut, kuva- ja liiketunnistusta hyödyntävät seinäprojektiot, tilan äänentoisto, tunnelmassa elävä valaistus ja maisemia korostavat tuoksut ja muut aististimulaatiot vievät vieraat huippukokkien säveltämälle makumatkalle Suomen kesään.

The Box -hankkeen yhteiskumppaneita ovat Tekesin ja Haaga-Helia amk:n lisäksi Manchester Metropolitan University, Universidado do Algrave, Hotelschool den Hague, Metos, Pixoi, Pinto, CMB Ravintolat, Flik, Fantasia Works, Hotel Haaga ja Sinebrychoff.

Lisätietoja The Box -hankkeesta ja Gastro Boxista:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box projektipäällikkö, tutkija Pasi Tuominen p. 040 764 1319
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box tiedotus, lehtori Eeva Puhakainen p. 040 488 7166
info@thebox.fi / www.thebox.fi / #thebox / #whatsinthebox


Gastro Helsinki 16.–18.3.2016

Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen johtava ammattikeittiö-, hotelli- ja ravintola-alan tapahtuma esittelee uutuudet ja trendit alan horeca-alan ammattilaisille. Sisäänpääsy ammattilaisille kutsukortilla ja rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 10–18 ja pe 10–17. www.gastro.fi|@gastrohelsinki |#gastrohelsinki)

Liitetiedostot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.